Over Hennink Installatietechniek

Hennink Installatietechniek uit Den Haag is gespecialiseerd in alle vormen van installatietechniek. Negentig tot vijfennegentig procent van onze klanten zijn particulieren. Het werk loopt uiteen van het plaatsen en het onderhouden van cv-ketels en witgoed  tot het installeren van badkamers en het vervangen van daken.

Banner

Geschiedenis

Linda’s vader zette de onderneming 35 jaar geleden vanuit huis op. Een aantal jaar geleden werd er een tweede vestiging geopend. Het vormt voor Linda het hoofdkantoor van waaruit het bedrijf gerund wordt. Dat doet ze samen met haar man Sascha van den Bosch. Met haar technische vakkenkennis dwingt Linda respect af bij haar eigen monteurs en medewerkers inmiddels 25 in totaal.

Hennink Installatietechniek is typisch een familiebedrijf en dat is terug te zien in de sfeer. Linda en Sascha vinden daarom ook dat teamwork erg belangrijk is. Zelf zetten ze zich voor de volle 100 procent in voor het bedrijf en ze zien dat hun medewerkers vanzelf in die ‘flow’ meegaan.

Kwaliteit & innovatie

Het motto naar onze eigen servicemonteurs is: voer alle werkzaamheden uit, zoals je deze ook thuis verwacht. Dat begint bij een nette begroeting en een verzorgde uitstraling en eindigt bij het opgeruimd achterlaten van het huis na afronding van de werkzaamheden. Die kwaliteit uit zich ook in het up-to-date blijven van de laatste innovaties in het vak. Onze medewerkers worden daarom ook regelmatig bijgeschoold.  Meegaan in de nieuwste technieken zit er bij Hennink Installatietechniek gewoon ingebakken.

Een aantal merken die wij leveren:
Merken